Irisz Masszázs Stúdió Pécs

gallery/logo_detail
gallery/48375180_391105404960909_6472940848114827264_n
gallery/5

 

 

"Amit az élet kivesz belőled,azt a masszázs visszaadja"

gallery/44178799_1407176329413374_5183348609361379328_n
gallery/logo_detail

Nyitvatartás

Hétfőtől - Péntekig: 09:00 - 19:00

Hétvégén megbeszélés alapján

Foglalás

Email:

 iriszmassazs.mozgas@gmail.com
Telefon: +36-30-507-5640

 

 

 

 

Nőszirom Masszázs:

 

Kedves Nő-társam! 

Egy szépséges Rituáléra hívlak Téged! Olyan helyre,ahol jelen van egyszerre az ellazulás,áramlás, befogadás lehetősége. 

Ha bizalmadba fogadsz -melyet egy kötetlen beszélgetés előz meg- megélhetővé válik Női erőforrásod szépsége, mely minden Nőben ott rejtőzik! 

Finom lágy érintésekkel fogsz találkozni és gyengéd,olajos testmasszázzsal teljes ellazulásban élheted meg saját, egyéni ragyogásodat.

 Fordulj hozzám bizalommal: Ha az intimitásban, saját vágyaid kibontásában szeretnél fejlődni. A testébresztő,öngyógyító technika és a méhgyógyító meditáció révén a medence területén lévő blokkok felszabadulhatnak. A méhünkbe tudattalanul rakódott fájdalmas érzelmi szennyeződések kitisztulnak. 

Arra biztatlak, hogy bátran hívj fel,ha szeretnél Női erőforrásodhoz közelebb kerülni és jól akarod érezni magad a bőrödben.

 Várlak elfogadó szeretettel:    Irisz

 

Metamorf masszázs:

 

egy finom lelki blokkoldó technika

A metamorf masszázs a kéz-láb-fej testrészek reflexpontjait érintő gyógyító hatású lelki blokkoldó technikát tartalmaz.Az érintésterápia által felszabadulnak a múlt síkjain elraktározott élmények anélkül,hogy a páciens beszélne róla. Segít a nyomasztó érzések, frusztrációk feloldásában - a nyugtatókkal ellentétben - mellékhatások nélkül olyan érzetet ad a végére,"mintha kisimították volna az idegrendszerünket ." Lelkünkben olyan átalakulást eredményez ,melynek hatására oldottabbá, életerősebbé válhatunk a kezelés során.A metamorf masszázs ,mint segítség:

A masszázs segít a múlt különböző rétegein áthatolni és feloldani a problémákat. Segít a tudattalan, hátráltató emlékek feloldásában, a magzati korban és a születés utáni életben kialakult lelki blokkok feloldásában. Rendszeresen végezve átalakul a páciens: segít eltüntetni a félelmeket, gátlásokat, a harag,a düh nyomasztó érzéseit,a frusztrációkat. Ezáltal nyitottabbá, oldottabbá, életerősebbé válhatunk. A páciensnek megnő az önbizalma, az életbe vetett hite, életkedve, vidámabb, jobb kedvű, optimistább lesz. Rendszerint megnő a jövőbe vetett hite, átalakulnak a céljai, ezáltal az életkörülményei is kezdenek javulni.A metamorf masszázs eredményeként: 

Rendbe tudnak jönni a pszichoszomatikus tünetek, rendszeres végtaggörcsök, a Tick megszűnik, kedvezően hat a gyomorfekélyre, cukorbajra, allergiára, asztmára, migrénre, depresszióra, pánikbetegségre, körömrágásra, autoimmun-betegségekre, szívritmus zavarra, rendszeres szívszúrásra, vérnyomás problémákra, (láb, test) izzadásra, szájszagra. Az állandóan hideg végtagok felmelegszenek. A vese, máj, epe, emésztési gondok, ízületi problémák, rendszeres idegbecsípődések, csont- és fogproblémák, hajhullás, rendszeres megfázás, influenza, gyakori torok- és fülfájás szűnhet meg a hatására.         Ajánlott  / 60 perces /

 

Aromatouch  masszázs:

kényelmet és pihentető hatást biztosít az illóolajok kombinálásával.négy részből áll:

stresszkezelés:balance olajkeverék, immuntámogatás:teafa,on guard,keringés javítás:aromatouch,deep blue,homeosztázis:vadnarancs,

borsmenta.